Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

söndag

Publicerat klockan 23:09, den 5 december 2010
Vilken helg!

Match i fredags mot Vaxholm, slutade 8-3 och jag gjorde två mål, väldigt skönt!
Vidare sen blev det The Bridge för jobb och där träffade man som vanligt massor med välkända ansikten och partyglada människor, riktigt roligt vart det och skönt efter en seger att få jobba av sig adrenalinet och ta en drink framåt natten! I lördags så blev det fotbollsmatch i inomhus korpen där vi vann med 4-3 och jag gjorde ett kanon skott från halva plan rätt upp i klykan, SJUKT NIIICE !;) Nemen det var härligt två matcher, två vinster och fest på det! Så efter fotbollsmatchen åkte vi hem till mig och lagade middag och drack lite gott och spelade tvspel senare tittade Robert förbi och även Senja, Linnda och Sabina så blev musik och en massa snack innan kl slog elva och vi beställda ett par taxi bilar för att röra oss mot stan vi började på The Bridge då Bacardi Breezer hade ett stort evenemang där med massor av häftiga grejer, var full proppat och man hade en jäkla massa vänner där så det var hur roligt som helst! Efter The Bridge så åkte vi till Lobby där det blev en öl och sen vidare hem, skapligt trött var man!

Sen blev det en slitsam söndag då bena gick till vika, vaknade sent - VÄLDIGT SENT... Direkt ner i tvättstugan fick det bli och försöka få lite ordning på lägenheten lyckades väl faktiskt! Sen kom Louise förbi och hälsade på, blev att se på "Vem kan slå Fredrik och Filip". Väldigt trevligt men nu blir det glas och FKE innan jag ska sova! 

EN underbar helg! Tack alla som gjorde den super! Snart är det fredag igen glöm inte de! ;D


Postat i kategorin Blogaholic.se
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir åtta plus två? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.